Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ MEGABET PLUS

Η εταιρεία στοιχημάτων MEGABET PLUS, η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο,  θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην Κύπρο και έγινε γρήγορα γνωστή με τις πολύ καλές αποδόσεις της καθώς και με τον αριθμό των αγώνων και αγορών που προσφέρει. Ξεκίνησε σαν L.P. Meridian (Cyprus) LTD αγόρασε την Megabet και την μετονόμασε σε Megabet Plus. Στην πορεία έκανε το μεγάλο βήμα και ενσωματώθηκε με την Top Sport (Ιαν. 2013), την ΒΗΤΑ BET (Δεκ. 2013) και την BETENA.

Το αποτέλεσμα αυτής της συγχώνευσης ήταν η δημιουργία ενός μεγαλύτερου οργανισμού, που αναπτύσσεται συνεχώς και έχει καταφέρει σήμερα να προσφέρει με τις υπηρεσίες του μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες του και να θεωρείται μια από τις καλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Κύπρο, με περισσότερα από 170 καταστήματα Παγκύπρια.

Η MEGABET PLUS προσφέρει ίσως την μεγαλύτερη γκάμα αγορών για στοίχημα με όλα τα δημοφιλή σπορ, ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, Formula 1, μπιλιάρδο, τένις, αγώνες στίβου, πετόσφαιρα, γκόλφ, πυγμαχία, cricket, rugby, baseball, χειροσφαίριση, χόκεϊ, χόκεϊ επί πάγου, futsal, αμερικανικό ποδόσφαιρο, darts, υδατοσφαίριση, WRC, moto GP, ποδηλασία, διαγωνισμός τραγουδιού eurovision και κινηματογραφικά βραβεία oscar.


Η εταιρία MEGABET PLUS LTD κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α και Κλάσης Β (A010) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, διαθέτει εμπειρία στον τομέα, πολύ καλή γνώση της αγοράς και άρτια οργανωμένο και αποτελεσματικό τμήμα αναλύσεων.