ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η MEGABET PLUS  είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων και θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην Κύπρο, η οποία έγινε γρήγορα γνωστή για τις πολύ καλές αποδόσεις της καθώς και για τον αριθμό των αγώνων και αγορών που προσφέρει.

 

Η εταιρεία συστάθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1987 με την ονομασία SPORTSMAN CO LTD ως ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης. Τον Φεβρουάριο του 2000 μετονομάστηκε σε MEGABET LTD και τον Μάρτιο του 2005 μετονομάστηκε σε MEGABET PUBLIC COMPANY LTD. Τον Νοέμβριο του 2012 η εταιρεία αγοράστηκε από την L.P. THE PRO (MERIDIAN CYPRUS) LTD και μετονομάστηκε σε MEGABET PLUS LTD. Ακολούθησε το τεράστιο βήμα της ενσωμάτωσης με την TOP SPORT (Ιαν. 2013), την ΒΗΤΑ BET (Δεκ. 2013) και την BETENA. Πλέον, από το Δεκέμβριο 2018, η CLEVERPATH HOLDINGS LTD έχει την πλήρη διαχείριση της MEGABET PLUS.

 

H MEGABET PLUS έχει καταφέρει σήμερα να προσφέρει με τις υπηρεσίες της μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες και δίνει την μεγαλύτερη γκάμα αγορών για στοίχημα με όλα τα δημοφιλή σπορ, ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, Formula 1, μπιλιάρδο, τένις, αγώνες στίβου, πετόσφαιρα, γκόλφ, πυγμαχία, cricket, rugby, baseball, χειροσφαίριση, χόκεϊ, χόκεϊ επί πάγου, futsal, αμερικανικό ποδόσφαιρο, darts, υδατοσφαίριση, WRC, Moto GP, ποδηλασία, διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision και τα Οscars.

 

Η εταιρεία CLEVERPATH HOLDINGS LTD με την επωνυμία MEGABET PLUS κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης A (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy.

 

H εταιρεία δεσμεύεται να εφαρμόζει και να στηρίζει το Responsible Gambling. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.responsiblegaming.gov.cy.