Ανακάλυψε απάτη η Ντιναμό και ζητά τεστ DNA: Υποψίες ότι παίκτης έβαζε τον δίδυμο αδερφό του να παίζει στη θέση του!

Ανακάλυψε απάτη η Ντιναμό και ζητά τεστ DNA: Υποψίες ότι παίκτης έβαζε τον δίδυμο αδερφό του να παίζει στη θέση του!

Η Ντιναμό έχει βάσιμες υποψίες ότι έχει πέσει θύμα απάτης τους τελευταίους τρείς μήνες. Η ομάδα του Βουκουρεστίου υπέγραψε τον Έντγκαρ Ιέ τον περασμένο Φεβρουάριο και τρεις μήνες αργότερα υποψιάζεται ότι αυτός που έπαιζε στην ομάδα του ήταν ο δίδυμος αδερφός του Εντελίνο!

Η απόδοση του ποδοσφαιριστή ήταν εξαιρετικά κακή, και στην Ρουμανία ερευνούν αν τελικά ο Έντγκαρ έβαζε τον Εντελίνο να παίξει στη θέση του σε πέντε παιχνίδια με την Ντιναμό Βουκουρεστίου, η οποία παλεύει για τον υποβιβασμό. Η Ντιναμό θα ζητήσει τεστ DNA για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του ποδοσφαιριστή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τον δημοσιογράφο Ντάνιελ Σέντρε, ο οποίος ανέφερε ότι η Ντιναμό Βουκουρεστίου εξεπλάγη όταν ο Έντγκαρ Ιέ δεν μιλούσε καλά αγγλικά και επικοινωνούσε μόνο στα πορτογαλικά παρά το γεγονός ότι είχε παίξει σε Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία και Ολλανδία.

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος Εμάνουελ Ρόσου, δημοσίευσε ότι η Ντιναμό ζήτησε από τον φερόμενο Έντγκαρ Ιέ να δείξει την άδεια οδήγησης, κάτι που ο παίκτης αρνήθηκε.

Εάν επιβεβαιωθεί η απάτη, τότε η Ντιναμό Βουκουρεστίου κινδυνεύει να χάσει τους 8 βαθμούς που κέρδισε στα 5 παιχνίδια που έπαιξε ο Εντελίνο στη θέση του αδερφού του.

Ο Έντγκαρ Ιέ γεννήθηκε την 1η Μαΐου 1994 και είναι διεθνής με τη Γουινέα-Μπισάου, αφού έχει παίξει στις κατηγορίες νέων με την Πορτογαλία. Αγωνίστηκε στην ομάδα νέων της Σπόρτινγκ μέχρι που υπέγραψε στη Μπαρτσελόνα Β το 2012. Στις 3 Δεκεμβρίου 2014 έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα που προπονούσε τότε ο Λουίς Ενρίκε και το 2015 αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά του, ο Εντελίνο αγωνίστηκε επίσης στη Σπόρτινγκ της Πορτογαλίας, αν και η καριέρα του πέρασε σε συλλόγους της Πορτογαλίας και η τελευταία του ομάδα ήταν η Τλουχόβια Τλούχοφ στην Πολωνία, αφού έπαιξε για την Ρεσέντε στην Πορτογαλία.