Αρχίζει το Champions League με ενδιαφέρον ματς και σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Αρχίζει το Champions League με ενδιαφέρον ματς και σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Αρχίζει το Champions League της σεζόν 2022-23, με τους νοκ-άουτ ημιτελικούς αγώνες για τον προ-προκριματικό γύρο, που θα γίνουν στο «Βικινγκσβολούρ» του Ρέικιαβικ. Στις 16:00 η Λα Φιορίτα αντιμετωπίζει την Ιντερ Κλαμπ ενώ στις 22:30 η Λεβάντια Τάλιν αγωνίζεται με την Βίκινγκουρ. Για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Αργεντινή, η Αλντοσίβι υποδέχεται την Πλατένσε στις 01:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λα Φιορίτα – Ιντερ Κλαμπ, η επιλογή για νίκη της Λα Φιορίτα δίνει 6.42, ενώ για νίκη της Ιντερ Κλαμπ δίνει 1.52. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.61. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.34, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.51. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.44.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΑ ΦΙΟΡΙΤΑ – ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λεβάντια Τάλιν – Βίκινγκουρ, η επιλογή για νίκη της Λεβάντια δίνει 2.74, ενώ για νίκη της Βίκινγκουρ δίνει 2.45. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.14. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.87, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.80. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.68.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΕΒΑΝΤΙΑ ΤΑΛΙΝ – ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚΙΑΒΙΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αλντοσίβι – Πλατένσε, η επιλογή για νίκη της Αλντοσίβι δίνει 2.85, ενώ για νίκη της Πλατένσε δίνει 2.43. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.13, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.85.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΠΛΑΤΕΝΣΕ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.