Ατόμητος-Ολυμπιακός και Πανσερραικός-ΑΕΚ με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στην Megabet Plus

Ατόμητος-Ολυμπιακός και Πανσερραικός-ΑΕΚ με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στην Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές αναμετρήσεις για την 15η αγωνιστική Σούπερ Λιγκ με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus. Το ματς της ημέρας θα γίνει στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό στις 20:30. Σε άλλα ματς, Πανσερραϊκός – ΑΕΚ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ.

H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ατρόμητος – Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη του Ατρόμητου δίνει 7.12, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.41. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.36. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.91. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.05.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πανσερραϊκός – ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη του Πανσερραϊκού δίνει 9.65, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.27. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.33. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.10. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.17.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κηφισιά – ΠΑΟΚ, η επιλογή για νίκη της Κηφισιάς δίνει 6.55, ενώ για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 1.39. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.80. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.53, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.35. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.75.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΟΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης, η επιλογή για νίκη της Αλαβές δίνει 5.56, ενώ για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει 1.63. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.96. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.94, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.91. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΛΑΒΕΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.