(ΒΙΝΤΕΟ) Εξοργίστηκε ο Κλοπ με ερώτηση και αποχώρησε από την συνέντευξη: «Κάνεις μια χαζή ερώτηση»

(ΒΙΝΤΕΟ) Εξοργίστηκε ο Κλοπ με ερώτηση και αποχώρησε από την συνέντευξη: «Κάνεις μια χαζή ερώτηση»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έγινε έξαλλος με δημοσιογράφο μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γερμανός τεχνικός εμφανίστηκε για το καθιερωμένο flash interview, ωστόσο μια ερώτηση του ρεπόρτερ για την φυσική κατάσταση της Λίβερπουλ, έβγαλε εκτός εαυτού τον Κλοπ, που αποχώρησε εκνευρισμένος.

«Κανονικά ένταση είναι το όνομα του παιχνιδιού σας, επομένως πώς έγινε τόσο δύσκολο στην παράταση;», ήταν η ερώτηση του ρεπόρτερ.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν ενθουσιάστηκε με την ερώτηση, λέγοντας: «Είναι λίγο χαζή ερώτηση, πρέπει να πω, αν μας παρακολουθείτε συχνά. Εάν δεν μας έχετε δει ποτέ, τότε θα μπορούσατε να ρωτήσετε “πώς μπορούν να έχουν περισσότερα αποθέματα. Δεν ξέρω πόσα παιχνίδια έχουμε παίξει, δεν ξέρω πόσα ακριβώς παιχνίδια έχει παίξει η Γιουνάιτεντ. Αυτό είναι άθλημα. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος από αυτή την ερώτηση, αλλά σκέφτηκες το αντίθετο, οπότε είναι καλό», ανέφερε ο Κλοπ.

Ο ρεπόρτερ συνέχισε με άλλη ερώτηση, με τον Κλοπ να τον διακόπτει και να του λέει: «Α, δεν το νομίζεις δηλαδή; Α, έλα, προφανώς δεν είσαι σε καλή φόρμα και δεν έχω νεύρα μαζί σου», είπε κι αποχώρησε, με τον δημοσιογράφο να τον κοιτάζει αποσβολωμένος.