(ΒΙΝΤΕΟ) Ο Κλοπ «αρπάχτηκε» με δημοσιογράφο που πήγε να του κάνει πλάκα

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο Κλοπ «αρπάχτηκε» με δημοσιογράφο που πήγε να του κάνει πλάκα

Ο παρουσιαστής του Amazon TV θέλησε να κάνει πλάκα στον Γιούργκεν Κλοπ και να τον «πειράξει» για την ώρα έναρξης του επόμενου αγώνα της Λίβερπουλ, ωστόσο δεν φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και απάντησε με αρκετή δόση ειρωνείας.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι Λίβερπουλ έχει το πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου στις 12:30 ώρα Αγγλίας. Με αφορμή αυτά τα παράπονα, ο δημοσιογράφος του αγγλικού καναλιού, θέλησε να «πειράξει» τον Κλοπ, ζητώντας από τον Γερμανό ένα σχόλιο για το φορτωμένο πρόγραμμα της ομάδα του και την προετοιμασία που θα ακολουθηθεί εν όψει του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας ο οποίος θα διεξαχθεί στην «αγαπημένη» ώρα του τεχνικού της Λίβερπουλ.

Ο Κλοπ ωστόσο δεν το πήρε στην πλάκα και απάντησε με αρκετή δόση ειρωνείας, τονίζοντας μάλιστα στον παρουσιαστή ότι δεν πρόκειται να του εξηγήσει από τη στιγμή που δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο, παρότι δουλεύει πάνω σε αυτό.

«Δεν καταλαβαίνεις από ποδόσφαιρο, αν και εργάζεσαι εντός αυτού, άρα γιατί να συζητήσω και να εξηγήσω; Θα επιστρέψουμε μεσάνυχτα, θα κάνουμε δυο προπονήσεις και θα πάμε να ξαναπαίξουμε. Ήσουν αγενής. Η διαφορά μας είναι πως ενώ εσείς μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε ως δημοσιογράφοι, εγώ δεν μπορώ να κάνω το ίδιο γιατί θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα», απάντησε ο Κλοπ στον παρουσιαστή, ο οποίος δεν έδωσε συνέχεια.