(ΒΙΝΤΕΟ) Ο Τούχελ είπε πως ο διαιτητής του αποκάλυψε τον λόγο που δεν έδωσε αυτό το πέναλτι!

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο Τούχελ είπε πως ο διαιτητής του αποκάλυψε τον λόγο που δεν έδωσε αυτό το πέναλτι!

Οι παίκτες της Μπάγερν δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι όταν ο Ραγιά έπαιξε το ελεύθερο με πάσα στον Γκάμπριελ και ο Βραζιλιάνος έστησε την μπάλα ξανά με τα χέρια!

Μιλώντας μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Τόμας Τούχελ αποκάλυψε ότι ο διαιτητής είχε αναγνωρίσει το λάθος του αλλά αποφάσισε να μην δώσει πέναλτι λόγω του μεγέθους της περίστασης.

«Πιστεύω ότι ο διαιτητής δεν είχε το θάρρος σήμερα να δώσει ένα πέναλτι που του άξιζε σε μια λίγο τρελή και άβολη κατάσταση», είπε ο Τούχελ στο TNT Sports. «Αλλά παραδέχτηκε στον αγωνιστικό χώρο ότι είδε την κατάσταση και ότι ένας προημιτελικός δεν είναι αρκετός για να δώσει πέναλτι για το λάθος του.

Μας είπε ότι ήταν ένα παιδικό λάθος και ότι δεν πρόκειται να δώσει πέναλτι για μια τέτοια φάση σε προημιτελικό του Champions League. Είναι μια τραγική, τραγική απόφαση. Παιδικό λάθος, λάθος ενηλίκου, οτιδήποτε ήταν, μας εξοργίζει επειδή ήταν ένα τεράστιο λάθος εναντίον μας», είπε ένας θυμωμένος Τούχελ μετά το τέλος του αγώνα.