Γιατί συμφέρει στη Ντόρτμουντ να χάσει στον τελικό του Champions League από την Ρεάλ λόγω Μπέλιγχαμ

Γιατί συμφέρει στη Ντόρτμουντ να χάσει στον τελικό του Champions League από την Ρεάλ λόγω Μπέλιγχαμ

Η Ντόρτμουντ έχει μπροστά της μια χρυσή ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης αν καταφέρει να επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Ωστόσο, τα χρήματα τα οποία ενδεχομένως να κερδίσει σε περίπτωση που δεν το πετύχει είναι πολλά! Κι αυτό λόγω του Τζουντ Μπέλιγχαμ…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», στην συμφωνία για την μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ από τη Ντόρτμουντ στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει όρος ότι εάν η Ρεάλ Μαδρίτης στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στο εξαετές συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, η γερμανική ομάδα θα λάβει 25 εκατομμύρια ευρώ.

Η UEFA απονέμει 20 εκατομμύρια ευρώ στον νικητή και 15 εκατομμύρια ευρώ στον δεύτερο, οπότε η Ντόρτμουντ θα πάρει περισσότερα από όσα θα έδινε η UEFA, σε περίπτωση που στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αν και αυτά τα 25 εκατομμύρια ευρώ που θα κέρδιζε δεν θα ήταν μόνο για τον τίτλο του Champions League. Αυτό το μπόνους περιλαμβάνει επίσης την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τα παιχνίδια που αγωνίστηκε, την πρόκριση στο Champions League και τα γκολ που σημειώθηκαν…

Συνολικά, με τα μπόνους που συμφωνήθηκαν στη μεταγραφή, το μέγιστο που μπορεί να λάβουν οι Βεστφαλοί είναι 30,9 εκατομμύρια ευρώ. Η γερμανική ομάδα κέρδισε ήδη 103 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Άγγλου αστέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι.