Διαστημικός Μέσι, έδωσε πέντε ασίστ και έγινε ο πρώτος που ξεπέρασε τα 1200 γκολ και ασίστ (vid)

Διαστημικός Μέσι, έδωσε πέντε ασίστ και έγινε ο πρώτος που ξεπέρασε τα 1200 γκολ και ασίστ (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μία ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση με την Ίντερ Μαϊάμι και ξεπέρασε τα 1.200 γκολ και ασίστ. Για πολλούς είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, για άλλους όχι, αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι όταν ενεργοποιεί το «goat mode» είναι ασταμάτητος.

Στη νίκη 6-2 της Ίντερ Μαϊάμι επί των Ρεντ Μπουλς Νέας Υόρκης, ο «Pulga» έδωσε ούτε περισσότερες ούτε λιγότερες από πέντε ασίστ, τρεις από αυτές στον Λουίς Σουάρες, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Επιπλέον, πέτυχε και ένα γκολ.

Με αυτόν τον τρόπο ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που έδωσε πέντε ασίστ σε έναν αγώνα στο MLS και συμμετείχε σε έξι γκολ.

Παράλληλα με τις πέντε ασίστ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών που ξεπέρασε τα 1.200 γκολ + ασίστ (1.201 για την ακρίβεια). Επίτευγμα που επιτεύχθηκε σε 1.058 αγώνες. Σε λιγότερο από ένα χρόνο είναι είναι ο κορυφαίος «πασέρ» στη σύντομη θητεία έως τώρα με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, με 16 ασίστ.

Κόντρα στους Ρεντ Μπουλς Νέας Υόρκης, αυτή που ξεχώρισε ήταν στο 3-1 της Ίντερ Μαϊάμι, καθώς ο Μέσι βλέπει το κενό και περνάει την μπάλα ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους για να σκοράρει στη συνέχεια ο Λουίς Σουάρες.