Δυνατές κόντρες ΑΠΟΕΛ-Εθνικός και ΑΕΖ-Πάφος, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με τις πιο δυνατές αποδόσεις και με Cash Out

Δυνατές κόντρες ΑΠΟΕΛ-Εθνικός και ΑΕΖ-Πάφος, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με τις πιο δυνατές αποδόσεις και με Cash Out

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Σημαντικές αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος με σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. Για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα η 6η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τις αναμετρήσεις ΑΠΟΕΛ – Εθνικός Άχνας και ΑΕΖ – Πάφος FC που θα γίνουν στις 19:00. Για την Σούπερ Λιγκ, ΟΦΗ – ΑΕΚ ενώ για την Premier League, Φούλαμ – Τσέλσι. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΖ – Πάφος, η επιλογή για νίκη της ΑΕΖ δίνει 6.97, ενώ για νίκη της Πάφου δίνει 1.31. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.51. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.58, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.20. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.96.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΖ – ΠΑΦΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΠΟΕΛ – Εθνικός, η επιλογή για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.29, ενώ για νίκη του Εθνικού δίνει 7.50. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.51. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.06. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.11.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΠΟΕΛ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φούλαμ – Τσέλσι, η επιλογή για νίκη της Φούλαμ δίνει 3.70, ενώ για νίκη της Τσέλσι δίνει 2.02. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.45. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.03, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΦΟΥΛΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΟΦΗ – ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη του ΟΦΗ δίνει 5.30, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.78. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.10. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.73.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΦΗ – ΑΕΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.