Δυνατές κόντρες Νότιγχαμ-Τότεναμ και Τζένοα-Γιουβέντους, πόνταρε στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Δυνατές κόντρες Νότιγχαμ-Τότεναμ και Τζένοα-Γιουβέντους, πόνταρε στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα ματς Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ και Τζένοα – Γιουβέντους. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ, η επιλογή για νίκη της Νότιγχαμ δίνει 4.93, ενώ για νίκη της Τότεναμ δίνει 1.73. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.48. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.63, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.35. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.65.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τζένοα – Γιουβέντους, η επιλογή για νίκη της Τζένοα δίνει 5.45, ενώ για νίκη της Γιουβέντους δίνει 1.87. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.51. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.38.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΤΖΕΝΟΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Οσασούνα – Ράγιο, η επιλογή για νίκη της Οσασούνα δίνει 2.22, ενώ για νίκη της Ράγιο δίνει 3.81. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.43. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.39, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.04.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μονακό – Λυών, η επιλογή για νίκη της Μονακό δίνει 1.65, ενώ για νίκη της Λυών δίνει 4.67. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.46. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.49, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.54.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΟΝΑΚΟ – ΛΥΩΝ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.