Δυνατές κόντρες Σαλαμίνα-Πάφος και ΑΠΟΕΛ-Δόξα με σούπερ επιλογές μόνο στην Megabet Plus

Δυνατές κόντρες Σαλαμίνα-Πάφος και ΑΠΟΕΛ-Δόξα με σούπερ επιλογές μόνο στην Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ενδιαφέρον αναμετρήσεις της Κυριακής για την 13η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Καρμιώτισσα – ΑΕΖ, η επιλογή για νίκη της Καρμιώτισσας δίνει 2.20, ενώ για νίκη της ΑΕΖ δίνει 2.85. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.03. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.60.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΑΕΖ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΠΟΕΛ – Δόξα, η επιλογή για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.10, ενώ για νίκη της Δόξας δίνει 15.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 6.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 3.5 γκολ προσφέρει 2.14, ενώ το under 3.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.47.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΠΟΕΛ – ΔΟΞΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νέα Σαλαμίνα – Πάφος, η επιλογή για νίκη της Σαλαμίνας δίνει 4.90, ενώ για νίκη της Πάφου δίνει 1.58. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.95. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.07. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΠΑΦΟΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.