Δυνατές ματσάρες Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία και Δανία-Σλοβενία με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Δυνατές ματσάρες Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία και Δανία-Σλοβενία με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ
www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ
Δυνατές αναμετρήσεις στο κουπόνι για τα προκριματικά του Euro 2024 με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.
Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.
Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία, η επιλογή για νίκη της Ελλάδας δίνει 1.39, ενώ για νίκη της Νέας Ζηλανδίας δίνει 7.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.40. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.79, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.89. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.09.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΕΛΛΑΔΑ – ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μολδαβία – Αλβανία, η επιλογή για νίκη της Μολδαβίας δίνει 4.62, ενώ για νίκη της Αλβανίας δίνει 1.91. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.28. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.58, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.51. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.26.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ
Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Δανία – Σλοβενία, η επιλογή για νίκη της Δανίας δίνει 1.59, ενώ για νίκη της Σλοβενίας δίνει 6.20. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.91. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.15, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.71. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.16.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΔΑΝΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ
*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.
Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.
Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.