Δυνατές ματσάρες Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ και Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Δυνατές ματσάρες Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ και Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Δυνατές ματσάρες Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ και Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Σημαντικές αναμετρήσεις με ενδιαφέρον στο κουπόνι της Τετάρτης με σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. Δεσπόζει η αναμέτρηση για το Κύπελλο Αγγλίας, Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ, και για την Bundesliga, Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου.

H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βόλος – Παναθηναϊκός, η επιλογή για νίκη του Βόλου δίνει 7.13, ενώ για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 1.38. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.68. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.72, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.01. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ, η επιλογή για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 1.43, ενώ για νίκη της Γουέστ Χαμ δίνει 6.68. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.43, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.71. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.60.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν, η επιλογή για νίκη της Βόλφσμπουργκ δίνει 7.39, ενώ για νίκη της Μπάγερν δίνει 1.36. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.69. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.41, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.04. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.64.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπαρτσελόνα – Αλμερία, η επιλογή για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 1.16, ενώ για νίκη της Αλμερία δίνει 15.40. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 8.75. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.28, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.86. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.