Δυνατή κόντρα Άρης-Απόλλων και τα ματς της 6ης αγωνιστικής, με κορυφαίες επιλογές μόνο από την Megabet Plus

Δυνατή κόντρα Άρης-Απόλλων και τα ματς της 6ης αγωνιστικής, με κορυφαίες επιλογές μόνο από την Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Τρεις δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 6η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στον Άρη και τον Απόλλωνα στο Στάδιο Άλφαμεγα. Στα άλλα ματς της ημέρας, ΑΕΚ – Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα – Οθέλλος. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ – Νέα Σαλαμίνα, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.62, ενώ για νίκη της Νέας Σαλαμίνας δίνει 4.80. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.80. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.61, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.14. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.67.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΚ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρης – Απόλλων, η επιλογή για νίκη του Άρη δίνει 1.93, ενώ για νίκη του Απόλλωνα δίνει 3.82. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.56. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.89, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΆΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Καρμιώτισσα – Οθέλλος, η επιλογή για νίκη της Καρμιώτισσας δίνει 1.89, ενώ για νίκη του Οθέλλου δίνει 3.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.55. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.76, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.91. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.72.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΟΘΕΛΛΟΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.