Εκνευρίστηκε ο Κλοπ με δημοσιογράφο: «Τι απαίσια συνέντευξη ήταν αυτή;»

Εκνευρίστηκε ο Κλοπ με δημοσιογράφο: «Τι απαίσια συνέντευξη ήταν αυτή;»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με μια συνέντευξη που έγινε στον πρώην ποδοσφαιριστή του, Τζόρνταν Χέντερσον. Μιλώντας στα ΜΜΕ το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γερμανός κόουτς διαφώνησε με συνάδελφο δημοσιογράφου για μια συνέντευξη με τον πρώην αρχηγό της Λίβερπουλ και πλέον παίκτη του Άγιαξ, που ρωτήθηκε αν ο αγώνας με τη Φορτούνα Σιτάρντ αν ήταν η «χειρότερη του επίδοση» μετά τη μεταγραφή του.

Ο Χέντερσον χαμογέλασε και απάντησε: «Όχι, γιατί δεν χάσαμε. Όπως με ρωτήσατε πριν ανοίξει η κάμερα. Είναι πάντα χειρότερο όταν χάνεις το παιχνίδι». Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος επανέλαβε: «Είπες ότι δεν είχες καλή απόδοση, οπότε μπορώ να το χαρακτηρίσω κακή απόδοση;». Ο Χέντερσον απάντησε: «Μπορείς να το ονομάσεις όπως θέλεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το βίντεο της συνομιλίας έγινε viral και ο Κλοπ ήθελε να το συζητήσει κατά τη διάρκεια της δικής του συνέντευξης Τύπου. Ο Κλοπ είπε: «Δεν είσαι εσύ αυτός που πήρε συνέντευξη από τον Τζόρνταν Χέντερσον, σωστά;». Στην οποία ο δημοσιογράφος απάντησε: «Όχι». Στη συνέχεια ο Γερμανός συνέχισε: «Καλά. Αυτός ήταν ο συνάδελφός σας; Ο φίλος σου; Ήταν άβολο ε; Με ένα μικρόφωνο στο χέρι. Τι φρικτή συνέντευξη ήταν αυτή;».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε: «Δεν σου άρεσε;» Ο Κλοπ απάντησε: «Ξέρεις κάποιον που του άρεσε;» Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ είπε: «Του μίλησα και μου είπε “Μετανιώνω για τη συνέντευξη, ήμουν λίγο σκληρός” και το είπε και στην τηλεόραση».

Στη συνέχεια ο Κλοπ συνέχισε: «Ουάου, εντάξει. Μπορώ να δεχτώ την απόλογια εκ μέρους του Χέντο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: