Ζαλίζει η τελική… «λυπητερή» από το ξενοδοχείο που πλήρωσε η Μπάγερν στον Κέιν!

Ζαλίζει η τελική… «λυπητερή» από το ξενοδοχείο που πλήρωσε η Μπάγερν στον Κέιν!

Ο Χάρι Κέιν, επιτέλους, βρήκε σπίτι! Από τον Αύγουστο όπου και πήρε μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου έμενε με την οικογένειά του στο Vier Jahreszeiten Kempinski Hotel. Μάλιστα, το ποσό που θα πληρώσει η ομάδα του για τη διαμονή του Αγγλου σταρ, ανέρχεται στα 1.500.000 ευρώ!

Από τον περασμένο Σεπτέμβρη που μετακινήθηκε στους Βαυαρούς (και με αιτιολογία ότι δεν είχε βρει ακόμα σπίτι στο Μόναχο) ο Άγγλος επιθετικός με τη σύζυγό του έμεναν στο «Vier Jahreszeiten Kempinski».

Μια πολυτελέστατη εγκατάσταση, με παροχές όπως μπάτλερ, πρόσβαση σε χλιδάτες εγκαταστάσεις, πανάκριβα έπιπλα, μεταξωτές κουρτίνες, δυο μπάνια και έξι τηλεοράσεις, στην οποία η βραδιά στοίχιζε περίπου 10.000 ευρώ.

Αφού κυκλοφόρησε λοιπόν προ καιρού η είδηση ότι ο λογαριασμός είχε φτάσει το 1 εκατ. ευρώ, τώρα που βρήκε επιτέλους σπίτι ο Κέιν και αποφάσισε να μετακομίσει, έγινε γνωστή και η τελική… «λυπητερή».

Ένα ποσό που έφτασε στο 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά καθόλου δεν προβλημάτισε τον Κέιν, ο οποίος (γνωρίζοντας ότι θα το καλύψει η Μπάγερν) αποχαιρέτισε με πανηγυρική φωτογραφία όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου!