Κατηγορίες για ψευδείς αριθμούς προσέλευσης, μεγαλύτερους από τις χωρητικότητες του σταδίου!

Κατηγορίες για ψευδείς αριθμούς προσέλευσης, μεγαλύτερους από τις χωρητικότητες του σταδίου!

Το Κατάρ έχει κατηγορηθεί ότι διογκώνει τόσο πολύ τα νούμερα προσέλευσης του Μουντιάλ που ξεπερνούν τις χωρητικότητες των γηπέδων. Η διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορεί χρειάζεται να δώσει κάποιες εξηγήσεις, αφού ορισμένοι στατιστικολόγοι συνειδητοποιούν ότι τα επίσημα νούμερα είναι πολύ πάνω από την χωρητικότητα για κάθε γήπεδο.

Ανάμεσα σε φωτογραφίες και πλάνα με πολλές κενές θέσεις, θα ήταν ασφαλές να υποθέσουμε ότι πολλά από τα παιχνίδια δεν είχαν καν πληρότητα. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε το Κατάρ από το να προσθέσει λίγους περισσότερους οπαδούς σε αυτά τα στάδια.

Ο εναρκτήριος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοινώθηκε με 67.372 θεατές, ενώ η επίσημη χωρητικότητα του Al Bayt Stadium είναι 60.000.

Η Αγγλία εναντίον του Ιράν ανακοινώθηκε ότι έχει 45.334 άτομα στο γήπεδο, ενώ το Διεθνές Στάδιο Khalifas έχει επίσημα μόνο 40.000. Ο αγώνας της Ολλανδίας με τη Σενεγάλη λέγεται ότι είχε 41.721 στο γήπεδο Al Thumama χωρητικότητας 40.000 ατόμων.

Και ο αγώνας των ΗΠΑ με την Ουαλία διεξήχθη στο Στάδιο Αχάμντ Μπιν Άλι χωρητικότητας 40.000 ατόμων με ανακοινωθέντα 43.418. Ένα εκπληκτικό 17.845 έχουν στριμωχτεί στα γήπεδα που δεν θα έπρεπε να μπορούν να χωρέσουν μέσα.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!