Καυτές μάχες στο κουπόνι και Σαλαμίνα-Ομόνοια με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Καυτές μάχες στο κουπόνι και Σαλαμίνα-Ομόνοια με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Με ενδιαφέρον αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση της 14ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Δεσπόζει το ματς Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια που θα γίνει στο Στάδιο «Αμμόχωστος» στις 19:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εθνικός – Ανόρθωση, η επιλογή για νίκη του Εθνικού δίνει 4.30, ενώ για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 1.67. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.66, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.05. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.70.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Καρμιώτισσα – Πάφος, η επιλογή για νίκη της Καμριώτισσας δίνει 14.00, ενώ για νίκη της Πάφου δίνει 1.16. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 6.40. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 3.5 γκολ προσφέρει 2.32, ενώ το under 3.5 γκολ προσφέρει 1.54. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.40.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΠΑΦΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια, η επιλογή για νίκη της Νέας Σαλαμίνας δίνει 3.55, ενώ για νίκη της Ομόνοιας δίνει 1.91. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.55. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 3.5 γκολ προσφέρει 1.75, ενώ το under 3.5 γκολ προσφέρει 1.93. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.70.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.