Κορυφώνεται η αγωνία με ΑΕΚ-Ανόρθωση και ΠΑΕΕΚ-ΑΕΛ, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

Κορυφώνεται η αγωνία με ΑΕΚ-Ανόρθωση και ΠΑΕΕΚ-ΑΕΛ, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

Ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με δύο αναμετρήσεις. Το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ντέρμπι που θα γίνει στην Αρένα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ανόρθωση στις 19:00. Την ίδια ώρα, η ΠΑΕΕΚ φιλοξενεί την ΑΕΛ στο Μακάρειο για τον όμιλο διαβάθμισης. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ-Ανόρθωση, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ δίνει 2.33, ενώ για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 2.95. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.07, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.67. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.80.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΑΕΕΚ-ΑΕΛ, η επιλογή για νίκη της ΠΑΕΕΚ δίνει 4.98, ενώ για νίκη της ΑΕΛ δίνει 1.56. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.88, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.90.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΕΕΚ – ΑΕΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.