Μίδας: Το επταψήφιο ποσό που πήρε ο Γκρίλις για μια και μόνο διαφήμιση!

Μίδας: Το επταψήφιο ποσό που πήρε ο Γκρίλις για μια και μόνο διαφήμιση!

O Τζακ Γκρίλις εκτός από τα τρόπαια, μέσω της παρουσίας του στη Μάντσεστερ Σίτι, έχει κερδίσει πολύ και σε αναγνωσιμότητα, γεγονός που του έχει φέρει χρυσές συμφωνίες με χορηγούς.

Τον Μάρτιο του 2023 ο Γκρίλις υπέγραψε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με την Puma, πενταετούς διάρκειας, το οποίο του αποφέρει περισσότερα από 11 εκατ. ευρώ ετησίως. Αυτή η συνεργασία μάλιστα αποτελεί την ακριβότερη που έχει επιτύχει ποτέ Άγγλος για τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές χορηγικές συμφωνίες που έχει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πριν από λίγες ώρες υπέγραψε μια ακόμα. Αυτή τη φορά με την Pepsi. Μια συμφωνία που θα του αποφέρει 1 εκατ. ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό: Το ποσό μάλιστα αντιστοιχεί σε μια και μόνο διαφήμιση!

Όπως αναφέρουν στη Μεγάλη Βρετανία, ο Τζακ Γκρίλις μάλιστα έχει ήδη ολοκληρώσει το δικό του κομμάτι της διαφήμισης, η οποία αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2024. «Ο Τζακ αξίζει κάθε ευρώ. Ο,τι πιάνει γίνεται χρυσός. Του ταιριάζει πολύ το κόνσεπτ της διαφήμισης. Ο Γκρίλις ακολουθεί τα βήματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ και του Λιονέλ Μέσι», ανέφεραν οι άνθρωποι της εταιρίας αναψυκτικών για τον Βρετανό μεσοεπιθετικό της Σίτι.

Εκτός από τις δύο χορηγίες που προαναφέραμε, ο διεθνής άσος έχει επίσης συμφωνία με την Gucci, αλλά και με έναν αμερικάνικο κολοσσό, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα του ήχου και της κατασκευής ακουστικών και άλλων ειδών.