Ματς με ενδιαφέρον Καρμιώτισσα-Απόλλων και ΑΕΚ-Δόξα με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Ματς με ενδιαφέρον Καρμιώτισσα-Απόλλων και ΑΕΚ-Δόξα με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Σημαντικές αναμετρήσεις για τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Με ώρα έναρξης στις 19:00, ΑΕΚ – Δόξα, Άρης – ΑΕΖ και Καρμιώτισσα – Απόλλων.

H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ – Δόξα, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.18, ενώ για νίκη της Δόξας δίνει 12.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 6.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.57, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.21. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.35.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΚ – ΔΟΞΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρης – ΑΕΖ, η επιλογή για νίκη του Άρη δίνει 1.11, ενώ για νίκη της ΑΕΖ δίνει 15.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 8.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.31, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.10. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.09.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΆΡΗΣ – ΑΕΖ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Καρμιώτισσα – Απόλλωνα, η επιλογή για νίκη της Καρμιώτισσας δίνει 5.20, ενώ για νίκη του Απόλλων δίνει 1.57. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.80. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.90, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.99.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.