Ματσάρες Άστον Βίλα-Άρσεναλ και Ντόρτμουντ-Λειψία με τις καλύτερες αποδόσεις από την Megabet Plus

Ματσάρες Άστον Βίλα-Άρσεναλ και Ντόρτμουντ-Λειψία με τις καλύτερες αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές κόντρες στα Πρωταθλήματα Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άστον Βίλα – Άρσεναλ, η επιλογή για νίκη της Άστον Βίλα δίνει 3.27, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 2.10. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.58. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.73, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.17. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.61.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΆΡΣΕΝΑΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης, η επιλογή για νίκη της Μπέτις δίνει 4.09, ενώ για νίκη της Ρεάλ δίνει 1.81. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.78. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.09. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΕΤΙΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αταλάντα – Μίλαν, η επιλογή για νίκη της Αταλάντα δίνει 2.47, ενώ για νίκη της Μίλαν δίνει 2.91. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.22. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.07, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.79. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ντόρτμουντ – Λειψία, η επιλογή για νίκη της Ντόρτμουντ δίνει 2.52, ενώ για νίκη της Λειψίας δίνει 2.51. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.77. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.45, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.86. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.39.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΙΨΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.