Ματσάρες ΑΕΚ-ΑΕΛ και Χιρόνα-Μπιλμπάο με τις πιο δυνατές αποδόσεις στην Megabet Plus

Ματσάρες ΑΕΚ-ΑΕΛ και Χιρόνα-Μπιλμπάο με τις πιο δυνατές αποδόσεις στην Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Το μεγάλο ντέρμπι θα γίνει στην Λάρνακα ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην ΑΕΛ στην Αρένα, ενώ την ίδια ώρα η Δόξα θα αναμετρηθεί με την Καμριώτισσα Πολεμιδιών. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ – ΑΕΛ, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.44, ενώ για νίκη της ΑΕΛ δίνει 6.20. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.73, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.96. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΚ – ΑΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Δόξα – Καρμιώτισσα, η επιλογή για νίκη της Δόξας δίνει 2.85, ενώ για νίκη της Καρμιώτισσας δίνει 2.22. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.45. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.72, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.96. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.64.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΔΟΞΑ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φούλαμ – Γούλβς, η επιλογή για νίκη της Φούλαμ δίνει 2.56, ενώ για νίκη της Γούλβς δίνει 3.16. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.38. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.16, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΦΟΥΛΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Χιρόνα – Μπιλμπάο, η επιλογή για νίκη της Χιρόνα δίνει 2.28, ενώ για νίκη της Μπιλμπάο δίνει 2.98. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.70. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.62, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.31. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.53.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΧΙΡΟΝΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.