Οθέλλος-Ομόνοια και δυνατές κόντρες στην Ευρώπη με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus και με Cash Out

Οθέλλος-Ομόνοια και δυνατές κόντρες στην Ευρώπη με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus και με Cash Out

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, η Ομόνοια φιλοξενείται από τον Οθέλλο στο Στάδιο «Αμμόχωστος» στις 19:00. Σε άλλα ματς της ημέρας, Μόντσα – Γιουβέντους, Ντάρμσταντ – Κολωνία και Λας Πάλμας – Χετάφε. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Οθέλλος – Ομόνοια, η επιλογή για νίκη του Οθέλλου δίνει 7.22, ενώ για νίκη της Ομόνοιας δίνει 1.30. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.48. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.63, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.10. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΘΕΛΛΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μόντσα – Γιουβέντους, η επιλογή για νίκη της Μόντσα δίνει 4.02, ενώ για νίκη της Γιουβέντους δίνει 1.99. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.40. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.16, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΟΝΤΣΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ντάρμσταντ – Κολωνία, η επιλογή για νίκη της Ντάρμσταντ δίνει 2.71, ενώ για νίκη της Κολωνία δίνει 2.54. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.54. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.74, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.10. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.60.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΚΟΛΩΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λας Πάλμας – Χετάφε, η επιλογή για νίκη της Λας Πάλμας δίνει 2.35, ενώ για νίκη της Χετάφε δίνει 3.39. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.08. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.75, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.48. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.24.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΧΕΤΑΦΕ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.