Ο Ποστέκογλου ρωτήθηκε για την ήττα και δεν άντεξε: «Ελα φίλε δεν παίξαμε καλά, άστο»

Ο Ποστέκογλου ρωτήθηκε για την ήττα και δεν άντεξε: «Ελα φίλε δεν παίξαμε καλά, άστο»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, δεν μάσησε τα λόγια του μετά την ήττα από την Τσέλσι, αφού οι ελπίδες τους για πρόκριση στο Champions League της επόμενης σεζόν δέχθηκαν ένα σημαντικό πλήγμα μετά την ήττα με 2-0 από την Τσέλσι.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο προπονητής της Τότεναμ μίλησε για την απόδοση και το αποτέλεσμα στο Sky Sports και ανέλαβε την ευθύνη

«Δεν ήταν αρκετά καλό και πρέπει να αναλάβω την ευθύνη για αυτό, είναι δική μου. Είμαι ο τεχνικός και είμαι αυτός που τους βάζω εκεί έξω και δεν ήταν αρκετά καλό. Όπως είπα, πρέπει να ρίξω μια ματιά στον εαυτό μου σε όλο αυτό και να δω πώς μπορώ να έχω μεγαλύτερο αντίκτυπο. Όταν κάνουμε μια απόδοση όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, σημαίνει ότι το μήνυμά μου δεν περνάει. Αυτό πρέπει να το αναφέρω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ποστέκογλου.

Όταν ο δημοσιογράφος του Sky ρώτησε ποιο ήταν αυτό το μήνυμα, ο Ποστέκογλου δεν μάσησε τα λόγια του. «Έλα φίλε, δεν παίξαμε καλά, άστο», είπε. «Θέλεις να σου γράψω έναν φάκελο για το πού πήγε στραβά;»

«Δεν ήταν καλή εμφάνιση, δεν παίξαμε πουθενά το σωστό ποδόσφαιρο ή δεν είχαμε τη νοοτροπία που περίμενα. Και αυτό είναι για μένα», παραδέχτηκε.