Πότε ξεκινούν ξανά τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Πότε ξεκινούν ξανά τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Μετά την ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ, πλέον τα εγχώρια πρωταθλήματα προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην ενεργό δράση. Πότε όμως όμως θα επανέλθει το κάθε πρωτάθλημα ξεχωριστά;

Στην ενεργό δράση θα επιστρέψει πρώτη η ελληνική Super League 1 την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Δύο ημέρες αργότερα, την Παρασκευή (23 Δεκεμβρίου), θα πάρουν σειρά τα πρωταθλήματα της Πορτογαλίας, της Τουρκίας και του Βελγίου.

Όσον αφορά την Premier League είναι προγραμματισμένη να εκκινήσει εκ νέου τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, στην καθιερωμένη  Boxing Day.

Στην συνέχεια σειρά θα πάρει τόσο η Ligue 1 στις 28 του μήνα, όσο και η La Liga μία ημέρα αργότερα. Η επανέναρξη στη Serie A θα γίνει με το νέος έτος και πιο συγκεκριμένα στις 4 Ιανουαρίου.

Δύο ημέρες αργότερα θα επιστρέψει η Eredivisie, ενώ η επανέναρξη στην Bundesliga θα αργήσει μερικές εβδομάδες, καθώς στη Γερμανία παραδοσιακά δεν υπάρχει δράση αυτόν τον καιρό λόγω της χειμερινής διακοπής. Το γερμανικό ποδόσφαιρο θα επανέλθει στις 20 Ιανουαρίου.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!

Οι ημερομηνίες επανέναρξης των πρωταθλημάτων
ΕΛΛΑΔΑ 21 Δεκεμβρίου
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 23 Δεκεμβρίου
ΤΟΥΡΚΙΑ 23 Δεκεμβρίου
ΒΕΛΓΙΟ 23 Δεκεμβρίου
ΑΓΓΛΙΑ 26 Δεκεμβρίου
ΓΑΛΛΙΑ 28 Δεκεμβρίου
ΙΣΠΑΝΙΑ 29 Δεκεμβρίου
ΙΤΑΛΙΑ 4 Ιανουαρίου
ΟΛΛΑΝΔΙΑ 6 Ιανουαρίου
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 20 Ιανουαρίου