Ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων και Ομόνοια-Πάφος με τις καλύτερες επιλογές στην Megabet Plus και Cash Out

Ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων και Ομόνοια-Πάφος με τις καλύτερες επιλογές στην Megabet Plus και Cash Out

Μεγάλο ντέρμπι στην Λεμεσό για την 4η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Απόλλωνα. Ο αγώνας θα γίνει στο Τσίρειο και θα αρχίσει στις 19:00. Την ίδια ώρα, η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με την Πάφο στο ΓΣΠ.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το ΑΕΛ – Απόλλων, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της ΑΕΛ προσφέρει 2.55, ενώ για νίκη του Απόλλωνα δίνει 2.55. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.26. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.00, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Για το Ομόνοια – Πάφος, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας προσφέρει 1.65, ενώ για νίκη της Πάφου δίνει 4.91. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.56. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.91, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΦΟΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.