Άρσεναλ-Σεβίλλη και Μπάγερν-Γαλατάσαραϊ με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Άρσεναλ-Σεβίλλη και Μπάγερν-Γαλατάσαραϊ με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Μεγάλα ματς στην δεύτερη μέρα της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Δεσπόζει το μεγάλο ματς στο Λονδίνο ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Σεβίλλη στις 22:00. Την ίδια ώρα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα, Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν – Γαλατάσαραϊ. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρσεναλ – Σεβίλλη, η επιλογή για νίκη της Άρσεναλ δίνει 1.31, ενώ για νίκη της Σεβίλλη δίνει 8.88. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.56. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.76, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.38. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα, η επιλογή για νίκη της Ρεάλ δίνει 1.22, ενώ για νίκη της Μπράγκα δίνει 11.40. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 6.82. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.36, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.10. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η επιλογή για νίκη της Κοπεγχάγης δίνει 4.49, ενώ για νίκη της Γιουνάιτεντ δίνει 1.74. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.88. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.71, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.11. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.70.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπάγερν – Γαλατάσαραϊ, η επιλογή για νίκη της Μπάγερν δίνει 1.20, ενώ για νίκη της Γαλατάσαραϊ δίνει 11.35. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 7.62. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 3.5 γκολ προσφέρει 1.62, ενώ το under 3.5 γκολ προσφέρει 2.25. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.65.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΑΓΕΡΝ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.