Άσφαιρη η Γερμανία δύο ματς με Αγγλία, σε κακή φόρμα η Ιταλία

Άσφαιρη η Γερμανία δύο ματς με Αγγλία, σε κακή φόρμα η Ιταλία

Άσφαιρη η Γερμανία δύο ματς με Αγγλία
Γερμανία κόντρα στην Αγγλία στο Μόναχο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου γκρουπ της League A για το Nations League. Η Αγγλία νίκησε 2-0 τη Γερμανία στην τελευταία συνάντησή τους τον περασμένο Ιούνιο στο Euro, όμως η Γερμανία μετρά τρείς νίκες στα τελευταία έξι ματς κόντρα στην Αγγλία (3-1-2). Πάντως στα τελευταία δύο ματς η Γερμανία δεν σκόραρε κόντρα στην Αγγλία, κάτι που δεν έχει ξαναφγίνει για τρίτο σερί ματς.

Σε κακή φόρμα η Ιταλία
Η Ιταλία υποδέχεται την Ουγγαρία σε αγώνα για τον τρίτο όμιλο της League A του Nations League. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά τον Αύγουστο 2007 σε φιλική αναμέτρηση στην οποία επικράτησε η Ουγγαρία με 3-1. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Ουγγαρία κέρδισε τα τελευταία έξι ματς μακριά από την έδρα της. Η Ιταλία έχασε τους τελευταίους τρείς επίσημους αγώνες της.

Πρώτος λόγος στην Βοσνία
Η Βοσνία αντιμετωπίζει την Ρουμανία στην Ζέντιτσα, για την Β’ Κατηγορία του Nations League. Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από το 2011 για τα προκριματικά του Γιούρο, και μετρούν από μια νίκη. Με βάση την σημερινή τους εικόνα δικαιολογημένα οι Βόσνιοι έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς οι Ρουμάνοι ήταν τραγικοί στον προηγούμενο αγώνα. Σημειώνεται πάντως ότι η Ρουμανία δεν έχασε στα 9 από τα τελευταία 11 ματς που έδωσε στο Nations League.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!