Έξι σερί διπλά στη Σαρδηνία μετρά η Νάπολι και πάει για ρεκόρ

Έξι σερί διπλά στη Σαρδηνία μετρά η Νάπολι και πάει για ρεκόρ

Έξι σερί διπλά στη Σαρδηνία
Η Κάλιαρι κέρδισε μόλις 1 από τα 23 τελευταία ματς κόντρα στη Νάπολι, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (1-6-16). Μάλιστα τελευταία έξι ματς με γηπεδούχο την Κάλιαρι, η Νάπολι πήρε έξι νίκες. Ποτέ στο παρελθόν δεν έφτασε τα 7 σερί διπλά στη μεγάλη κατηγορία έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου. Όσον αφορά την Κάλιαρι, από το 2009 έχει να κερδίσει την Νάπολι στη Σαρδηνία.

Τρία ματς αήττητη η Μπολόνια
Αήττητη είναι η Μπολόνια κόντρα στη Σπέτσια σε επίπεδο Serie A στα τελευταία τρία ματς (2-1-0). Γενικά, η Σπέτσια έχει κερδίσει μόνο 1 από τα 9 παιχνίδια της στη Σέριε Α και τη Serie Β κόντρα στην Μπολόνια μετά το 2000. Η νίκη αυτή ήρθε τον Φεβρουάριο του 2007 (2-0) στη Serie Β. Μετρά επίσης 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Δύο διαδοχικές νίκες της Θέλτα
Δύο διαδοχικές νίκες με 2-0 μετράει η Θέλτα επί της Λεβάντε. Στο 4-0-2 η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση με γηπεδούχο τη Θέλτα. Ωστόσο, η Λεβάντε κέρδισε στις 2/3 τελευταίες επισκέψεις της στο Βίγο.

Υπεροχή Σάντα Κλάρα
Υπεροχή Σάντα Κλάρα στο ματς με την Πορτιμονένσε, η οποία μετρά 1 νίκη στα 7 τελευταία ραντεβού τους. Παράλληλα τα 6 τελευταία μεταξύ τους είχαν σύνολο «2-3 γκολ», ενώ τα 7/8 τελευταία μεταξύ τους έληξαν G/G.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!