ΑΕΛ-Δόξα και ΑΕΚ-Ερμής στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out

ΑΕΛ-Δόξα και ΑΕΚ-Ερμής στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out

Με δύο αγώνες ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής. Στις 16:00 ΑΕΛ-Δόξα και στις 18:00 ΑΕΚ-Ερμής. Η Megabet Plus προσφέρει μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

Στο ΑΕΛ-Δόξα, η επιλογή για νίκη της ΑΕΛ προσφέρει 1.45, ενώ για νίκη της Δόξας δίνει 6.40. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.88. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.99.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΛ – ΔΟΞΑ.

Στο ΑΕΚ-Ερμής, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ προσφέρει 1.43, ενώ για νίκη του Ερμή δίνει 6.41. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.24. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.04.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΚ – ΕΡΜΗΣ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Megabet Plus, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές, και φυσικά το Cash Out.

Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Ζήσε την εμπειρία με πολλά ειδικά στοιχήματα σε live αγώνες και σούπερ προσφορές από την Megabet Plus.

Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους, καθώς επίσης δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα καθώς επίσης με Paysafe.