ΑΠΟΕΛ-Σαλαμίνα και δυνατές κόντρες στην 8η αγωνιστική με σούπερ επιλογές και αποδόσεις στην Megabet Plus

ΑΠΟΕΛ-Σαλαμίνα και δυνατές κόντρες στην 8η αγωνιστική με σούπερ επιλογές και αποδόσεις στην Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Η όγδοη αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. Ξεχωρίζει το ματς ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα στις 19:00. Την ίδια ώρα, ΑΕΚ – Καρμιώτισσα και Άρης – Εθνικός Άχνας. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ – Καρμιώτισσα, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.35, ενώ για νίκη της Καρμιώτισσας δίνει 6.80. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.53, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.29. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.80.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΚ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα, η επιλογή για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.35, ενώ για νίκη της Νέας Σαλαμίνας δίνει 8.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.30. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.77, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.91. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.02.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΠΟΕΛ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρης – Εθνικός Άχνας, η επιλογή για νίκη του Άρη δίνει 1.23, ενώ για νίκη του Εθνικού Άχνας δίνει 10.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.53, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.28. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.08.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΆΡΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.