Βαθύτερο το πρόβλημα στις τεταμένες σχέσεις των Μπαπέ – Νεϊμάρ

Βαθύτερο το πρόβλημα στις τεταμένες σχέσεις των Μπαπέ – Νεϊμάρ

Τεταμένες είναι οι σχέσεις των Μπαπέ – Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Γάλλος ζήτησε την πώληση του Βραζιλιάνου! Πρόσφατα ο Νεϊμάρ έκανε like σε ένα tweet που επέκρινε την Παρί Σεν Ζερμέν επειδή έκανε τον Κιλιάν Μπαπέ «αρχιεκτελεστή» στα πέναλτι, μπροστά από τον Βραζιλιάνο φορ!

Από το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονπελιέ (5-2) οι σχέσεις τους φάνηκε να μην είναι οι ιδανικές. Ο Γάλλος ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι και εν τέλει αστόχησε, όμως είκοσι λεπτά νωρίτερα αποφάσισε να πλησιάσει τον Βραζιλιάνο και του ζήτησε τη μπάλα για να αναλάβει την εκτέλεση και του δεύτερου πέναλτι. Ο Νεϊμάρ ωστόσο δεν του έκανε τη χάρη.

Η ένταση μεταξύ τους δεν οφείλεται μόνο στο… ποιος θα είναι ο «αρχιεκτελεστής» της εσχάτης των ποινών για τους Παριζιάνους. Ο πολύ αξιόπιστος δημοσιογράφος Ρομέν Μολίνα υποστηρίζει ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Κιλιάν Μπαπέ ζητούσε την αποχώρηση του Βραζιλιάνου από τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, με το «Νέι» να το μαθαίνει!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το πρόβλημα δεν είναι με τον εκτελεστή πέναλτι στην PSG, αλλά το ότι υπάρχει ένας παίκτης που ζητά από τη διοίκηση να πουλήσει άλλον παίκτη (ενώ πιστεύει ότι ο τελευταίος δεν θα το γνώριζε)»

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!