Βαρωσιώτικο ντέρμπι Ανόρθωση-Σαλαμίνα με σούπερ επιλογές στην Megabet Plus

Βαρωσιώτικο ντέρμπι Ανόρθωση-Σαλαμίνα με σούπερ επιλογές στην Megabet Plus

Το ντέρμπι της Αμμοχώστου δεσπόζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου για τα ματς στην Κύπρο, με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus. Στις 19:00 η Ανόρθωση υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε ένα σπουδαίο ματς. Για την Β’ Κατηγορία, η Αγία Νάπα θα αναμετρηθεί με την ΜΕΑΠ, και ο Ερμής Αραδίππου υποδέχεται τον Αχυρώνα Ονήσιλο. Και οι δύο αγώνες αρχίζουν στις 14:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα, η επιλογή για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 1.42, ενώ για νίκη της Νέας Σαλαμίνας δίνει 6.86. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.13. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.96, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.73. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.19.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αγία Νάπα – ΜΕΑΠ, η επιλογή για νίκη της Αγίας Νάπας δίνει 1.85, ενώ για νίκη της ΜΕΑΠ δίνει 3.35. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.06, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΜΕΑΠ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ερμής – Αχυρώνας Ονήσιλος, η επιλογή για νίκη του Ερμή δίνει 2.35, ενώ για νίκη του Αχυρώνα Ονήσιλου δίνει 2.48. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.01. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.02, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.63.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΡΜΗΣ – ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΟΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.