(ΒΙΝΤΕΟ) Χαμός έξω από το ξενοδοχείο μετά τον αποκλεισμό της Αλγερίας!

(ΒΙΝΤΕΟ) Χαμός έξω από το ξενοδοχείο μετά τον αποκλεισμό της Αλγερίας!

Απίστευτες εικόνες έξω από ξενοδοχείο της εθνικής Αλγερίας στην Ακτή Ελεφαντοστού, με εξαγριωμένους οπαδούς να προσπαθούν να μπουκάρουν μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής!

Θυμίζουμε, η Αλγερία ηττήθηκε 1-0 από τη Μαυριτανία και έμεινε εκτός συνέχειας, γεγονός, που έχει προκαλέσει την οργή των Αλγερινών φιλάθλων. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας, Γουαλίντ Σάντι, πλησίασε στη θύρα των οπαδών και άκουσε τα παράπονά τους, ενώ άμεσα φαίνεται πως δρομολογούνται εξελίξεις, αφού δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι μετά τον αποκλεισμό ο Τζαμέλ Μπελμαντί παραιτήθηκε από τον πάγκο, ενώ θα αποσυρθούν και οι Φεγκουλί, Μαχρέζ και Σλιμανί!

Ήταν, μάλιστα, τέτοια η οργή των Αλγερινών, που μερίδα οπαδών περίμενε την αποστολή στο ξενοδοχείο, ζητώντας εξηγήσεις για την παταγώδη αποτυχία της εθνικής, ενώ, παρότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, κάποιοι από τους οπαδούς επιχείρησαν να εισβάλουν στο ξενοδοχείο! Ένας, δε, απωθήθηκε από τους στρατιώτες, ενώ ένας άλλος κατάφερε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις.

Δείτε βίντεο: