Βραδιά Ευρώπης για Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλων, με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Βραδιά Ευρώπης για Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλων, με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλων μπαίνουν στην μάχη της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων που συμμετέχουν, με την Megabet Plus να προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις στο κουπόνι. Η Ομόνοια φιλοξενείται από την Σέριφ στην Μολδαβία στις 19:45, ενώ η ΑΕΚ κοντράρεται εκτός έδρας με την Ρενς στις 22:00. Για το Conference League, ο Απόλλων υποδέχεται την Βαντούζ στο ΓΣΠ στις 19:45. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Ναντ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρεν – ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη της Ρεν δίνει 1.12, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 17.18. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 7.88. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.39, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.86. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.29.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΡΕΝ – ΑΕΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σέριφ – Ομόνοια, η επιλογή για νίκη της Σέριφ δίνει 1.87, ενώ για νίκη της Ομόνοιας δίνει 3.95. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.43. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.94, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.81. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΕΡΙΦ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Απόλλων – Βαντούζ, η επιλογή για νίκη του Απόλλωνα δίνει 1.64, ενώ για νίκη της Βαντούζ δίνει 4.70. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.87. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.73, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.00. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.75.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΛΛΩΝ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός – Ναντ, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 3.55, ενώ για νίκη της Ναντ δίνει 1.96. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.48. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.88, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.87. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.77.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΑΝΤ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.