Γεωργία-Κύπρος και Νορβηγία-Ισπανία με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Γεωργία-Κύπρος και Νορβηγία-Ισπανία με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές αναμετρήσεις στο κουπόνι της Κυριακής με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. Δυνατές κόντρες για τα προκριματικά του Euro 2024, Γεωργία – Κύπρος, Νορβηγία – Ισπανία και Ουαλία – Κροατία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γεωργία – Κύπρος, η επιλογή για νίκη της Γεωργίας δίνει 1.30, ενώ για νίκη της Κύπρου δίνει 10.16. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.17. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.90. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.37.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουαλία – Κροατία, η επιλογή για νίκη της Ουαλίας δίνει 3.80, ενώ για νίκη της Κροατίας δίνει 2.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.38. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.22, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.59. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.03.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΥΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νορβηγία – Ισπανία, η επιλογή για νίκη της Νορβηγίας δίνει 3.84, ενώ για νίκη της Ισπανίας δίνει 1.97. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.43. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.00, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.72. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.86.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.