Δυνατά ματς Πάφος-ΑΕΚ και Εθνικός-Σαλαμίνα, πόνταρε στην Megabet Plus με τις καλύτερες αποδόσεις

Δυνατά ματς Πάφος-ΑΕΚ και Εθνικός-Σαλαμίνα, πόνταρε στην Megabet Plus με τις καλύτερες αποδόσεις

Σημαντικές αναμετρήσεις την Κυριακή για την 22η αγωνιστική, στις 16:00 ο αγώνας Πάφος FC – ΑΕΚ και στις 18:30 ο αγώνας Εθνικός Άχνας – Νέα Σαλαμίνα. Η Megabet Plus προσφέρει μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Για τον αγώνα Πάφος-ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη της Πάφου προσφέρει 2.75, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 2.44. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.16. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.11, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΦΟΣ – ΑΕΚ.

Για τον αγώνα Εθνικός Άχνας-Νέα Σαλαμίνα, η επιλογή για νίκη του Εθνικού προσφέρει 2.53, ενώ για νίκη της Νέας Σαλαμίνας δίνει 2.53. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.33. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.89, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.73.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Megabet Plus, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές, και φυσικά το Cash Out.

Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Ζήσε την εμπειρία με πολλά ειδικά στοιχήματα σε live αγώνες και σούπερ προσφορές από την Megabet Plus.

Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους, καθώς επίσης δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα καθώς επίσης με Paysafe.