Δυνατά ντέρμπι Απόλλων-Πάφος και ΑΕΚ-Ανόρθωση, με σούπερ αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Δυνατά ντέρμπι Απόλλων-Πάφος και ΑΕΚ-Ανόρθωση, με σούπερ αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις στην 5η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος για το Σάββατο, με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus. Δυνατή κόντρα στις 19:00 μεταξύ του Απόλλωνα και της Πάφου, ενώ την ίδια ώρα η Δόξα Κατωκοπιάς φιλοξενεί την Ομόνοια στην Περιστερώνα. Σπουδαίο ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί στην Λάρνακα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ανόρθωση στις 20:00 στην Αρένα. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Απόλλων – Πάφος, η επιλογή για νίκη του Απόλλωνα δίνει 2.39, ενώ για νίκη της Πάφου δίνει 2.69. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.33. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.10, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.63. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΦΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Δόξα – Ομόνοια, η επιλογή για νίκη της Δόξας δίνει 4.49, ενώ για νίκη της Ομόνοιας δίνει 1.70. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.59. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.91, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΔΟΞΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ – Ανόρθωση, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ δίνει 2.14, ενώ για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 3.21. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.21. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.66. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.