Δυνατά φιλικά Απόλλων-Σλόβαν και Ντόρτμουντ-Βιγιαρεάλ, σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Δυνατά φιλικά Απόλλων-Σλόβαν και Ντόρτμουντ-Βιγιαρεάλ, σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Ενδιαφέρον φιλικές αναμετρήσεις στο κουπόνι της Παρασκευής, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στις 17:00, ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την Σλόβαν Λίμπερετς σε ένα δυνατό φιλικό τεστ. Στις 13:05, η Κρίσταλ Πάλας θα αναμετρηθεί με την Λιντς στην Αυστραλία, ενώ στις 20:00 η Ντόρτμουντ θα αγωνιστεί με την Βιγιαρεάλ.  H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Απόλλων – Σλόβαν Λίμπερετς, η επιλογή για νίκη του Απόλλωνα δίνει 2.39, ενώ για νίκη της Σλόβαν δίνει 2.71. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.31. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.88, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.79. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κρίσταλ Πάλας – Λιντς, η επιλογή για νίκη της Κρίσταλ Πάλας δίνει 2.64, ενώ για νίκη της Λιντς δίνει 2.33. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.54. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.59, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.17. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.51.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΛΙΝΤΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ντόρτμουντ – Βιγιαρεάλ, η επιλογή για νίκη της Ντόρτμουντ δίνει 2.08, ενώ για νίκη της Βιγιαρεάλ δίνει 3.01. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.61. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.50, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.37. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.45.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.