Δυνατές κόντρες Βέλγιο-Πολωνία και Ουαλία-Ολλανδία, οι καλύτερες επιλογές μόνο στην Megabet Plus

Δυνατές κόντρες Βέλγιο-Πολωνία και Ουαλία-Ολλανδία, οι καλύτερες επιλογές μόνο στην Megabet Plus

Ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική του Nations League με ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος και σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Το Βέλγιο υποδέχεται την Πολωνία στις Βρυξέλλες στις 21:45, ενώ την ίδια ώρα η Ουαλία θα αναμετρηθεί με την Ολλανδία στο Κάρντιφ. Σημαντικά ματς και για την Β’ Κατηγορία της διοργάνωσης, Ιρλανδία-Ουκρανία και Σκωτία-Αρμενία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βέλγιο – Πολωνία, η επιλογή για νίκη του Βέλγιου δίνει 1.61, ενώ για νίκη της Πολωνίας δίνει 5.39. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.98. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.81, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.93. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.86.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΕΛΓΙΟ – ΠΟΛΩΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουαλία – Ολλανδία, η επιλογή για νίκη της Ουαλίας δίνει 6.50, ενώ για νίκη της Ολλανδίας δίνει 1.49. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.28. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.81, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.93. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.98.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΑΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ιρλανδία – Ουκρανία, η επιλογή για νίκη της Ιρλανδίας δίνει 2.42, ενώ για νίκη της Ουκρανίας δίνει 3.20. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.99. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.42, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.52. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.03.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σκωτία – Αρμενία, η επιλογή για νίκη της Σκωτίας δίνει 1.36, ενώ για νίκη της Αρμενίας δίνει 9.27. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.61. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.97, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.42.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΚΩΤΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.