Δυνατές κόντρες Γαλλία-Αυστρία και Πολωνία-Ολλανδία, με κορυφαίες επιλογές μόνο στην Megabet Plus

Δυνατές κόντρες Γαλλία-Αυστρία και Πολωνία-Ολλανδία, με κορυφαίες επιλογές μόνο στην Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα του Nations League, με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus. Σε αναμετρήσεις για τον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, Κροατία – Δανία και Γαλλία – Αυστρία. Ώρα έναρξης στις 21:45. Την ίδια ώρα για τον 4ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, Βέλγιο – Ουαλία και Πολωνία – Ολλανδία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γαλλία – Αυστρία, η επιλογή για νίκη της Γαλλία δίνει 1.40, ενώ για νίκη της Αυστρίας δίνει 7.31. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.79. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.70, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.08. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΑΛΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κροατία – Δανία, η επιλογή για νίκη της Κροατίας δίνει 2.44, ενώ για νίκη της Δανίας δίνει 2.98. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.19. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.21, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.93.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΡΟΑΤΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βέλγιο – Ουαλία, η επιλογή για νίκη του Βέλγιου δίνει 1.37, ενώ για νίκη της Ουαλίας δίνει 7.58. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.03. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.28, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.59. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΕΛΓΙΟ – ΟΥΑΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πολωνία – Ολλανδία, η επιλογή για νίκη της Πολωνίας δίνει 3.55, ενώ για νίκη της Ολλανδίας δίνει 2.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.81, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.93. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΛΩΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.