Δυνατές κόντρες Κύπρος-Νορβηγία και Ισπανία-Σκωτία με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Δυνατές κόντρες Κύπρος-Νορβηγία και Ισπανία-Σκωτία με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Τα προκριματικά του Euro 2024 με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. Από το κουπόνι της Πέμπτης ξεχωρίζουν τα ματς Κύπρος – Νορβηγία, Ισπανία – Σκωτία και Κροατία – Τουρκία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κύπρος – Νορβηγία, η επιλογή για νίκη της Κύπρου δίνει 15.82, ενώ για νίκη της Νορβηγίας δίνει 1.18. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 6.93. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.62, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.32. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.50.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΚΥΠΡΟΣ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ισπανία – Σκωτία, η επιλογή για νίκη της Ισπανίας δίνει 1.27, ενώ για νίκη της Σκωτίας δίνει 11.21. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.70. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.21. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.20.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κροατία – Τουρκία, η επιλογή για νίκη της Κροατίας δίνει 1.70, ενώ για νίκη της Τουρκίας δίνει 6.16. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.97. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.11, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.08.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΚΡΟΑΤΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.