Δυνατές κόντρες Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας και Χετάφε-Ατλέτικο, με αμέτρητες επιλογές στην Megabet Plus

Δυνατές κόντρες Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας και Χετάφε-Ατλέτικο, με αμέτρητες επιλογές στην Megabet Plus

Σπουδαία ματς για το κουπόνι της Δευτέρας, με σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus. Για την δεύτερη αγωνιστική της Premier League, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας στις 22:00, ενώ για την Primera Division, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενείται από την Χετάφε. Δύο ενδιαφέρον ματς στην Ιταλία, Βερόνα-Νάπολι στις 19:30 και Γιουβέντους-Σασουόλο στις 21:45. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας, η επιλογή για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 6.18, ενώ για νίκη της Κρίσταλ Πάλας δίνει 14.27. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 6.75. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.55, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.45. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.32.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης, η επιλογή για νίκη της Χετάφε δίνει 4.56, ενώ για νίκη της Ατλέτικο δίνει 1.91. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.68, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.47. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.37.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΧΕΤΑΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βερόνα – Νάπολι, η επιλογή για νίκη της Βερόνα δίνει 3.31, ενώ για νίκη της Νάπολι δίνει 2.09. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.46. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.06, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.62.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΕΡΟΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γιουβέντους – Σασουόλο, η επιλογή για νίκη της Γιουβέντους δίνει 1.44, ενώ για νίκη της Σασουόλο δίνει 6.03. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.77. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.52, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.48. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.59.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.