Δυνατές κόντρες Μποταφόγκο-Σάο Πάολο και Πλατένσε-Χιμνάσια, με κορυφαίες επιλογές και αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Δυνατές κόντρες Μποταφόγκο-Σάο Πάολο και Πλατένσε-Χιμνάσια, με κορυφαίες επιλογές και αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις σε Βραζιλία και Αργεντινή περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος και σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας, η Μποταφόγκο αγωνίζεται με την Σάο Πάολο στις 22:00, και η πρωτοπόρος Παλμέιρας με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στις 00:00. Για την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Αργεντινής, η Πλατένσε θα αναμετρηθεί με την Χιμνάσια Λα Πλάτα. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μποταφόγκο – Σάο Πάολο, η επιλογή για νίκη της Μποταφόγκο δίνει 3.13, ενώ για νίκη της Σάο Πάολο δίνει 2.38. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.08. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.28, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παλμέιρας – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η επιλογή για νίκη της Παλμέιρας δίνει 1.35, ενώ για νίκη της Ατλέτικο δίνει 8.38. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.69, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.11. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.05.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πλατένσε – Χιμνάσια Λα Πλάτα, η επιλογή για νίκη της Πλατένσε δίνει 2.85, ενώ για νίκη της Χιμνάσια δίνει 2.44. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.66. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΛΑΤΕΝΣΕ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.