Δυνατές κόντρες Ολυμπιακός-Απόλλων και Ανόρθωση-Δόξα, στην Megabet Plus μόνο με σούπερ αποδόσεις

Δυνατές κόντρες Ολυμπιακός-Απόλλων και Ανόρθωση-Δόξα, στην Megabet Plus μόνο με σούπερ αποδόσεις

Δυνατές κόντρες στο πρόγραμμα της Παρασκευής, που περιλαμβάνει δύο αγώνες για την 8η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Στις 19:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ και την ίδια ώρα, η Ανόρθωση θα αναμετρηθεί με τη Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Για την Serie A, η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Έμπολι στις 21:45 ενώ για την Β’ Κατηγορία, ο Εθνικός Άχνας κοντράρεται με τον Ερμή Αραδίππου. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ανόρθωση – Δόξα, η επιλογή για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 1.54, ενώ για νίκη της Δόξας δίνει 5.58. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.84. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.92, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.75. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.00.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΔΟΞΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός – Απόλλων, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 5.18, ενώ για νίκη του Απόλλωνα δίνει 1.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.69. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.95, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.73. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γιουβέντους – Έμπολι, η επιλογή για νίκη της Γιουβέντους δίνει 1.43, ενώ για νίκη της Έμπολι δίνει 6.93. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.46. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.98. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.02.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΈΜΠΟΛΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εθνικός Άχνας – Ερμής, η επιλογή για νίκη του Εθνικού δίνει 1.54, ενώ για νίκη του Ερμή δίνει 4.42. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.51. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.66, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.96. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.73.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΘΝΙΚΟΣ ΆΧΝΑΣ – ΕΡΜΗΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.