Δυνατές κόντρες Σάο Πάολο-Παλμέιρας και Νιούελς-Αργεντίνος, με κορυφαίες επιλογές και αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Δυνατές κόντρες Σάο Πάολο-Παλμέιρας και Νιούελς-Αργεντίνος, με κορυφαίες επιλογές και αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις στο κουπόνι της Δευτέρας με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας, η Σάο Πάολο θα αναμετρηθεί με την Παλμέιρας στις 02:00. Στην Αργεντινή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την δεύτερη φάση, η Νιούελς Όλντ Μπόις θα αναμετρηθεί με την Αργεντίνος Τζούνιορς στις 03:30, ενώ την ίδια ώρα η Ιντεπεντιέντε αντιμετωπίζει την Εστουδιάντες. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σάο Πάολο – Παλμέιρας, η επιλογή για νίκη της Σάο Πάολο δίνει 3.08, ενώ για νίκη της Παλμέιρας δίνει 5.21. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.08. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.23, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νιούελς Όλντ Μπόις – Αρχεντίνος Τζούνιορς, η επιλογή για νίκη της Νιούελς δίνει 2.55, ενώ για νίκη της Αρχεντίνος δίνει 2.84. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 2.89. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.32, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.52.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ιντεπεντιέντε – Εστουδιάντες, η επιλογή για νίκη της Ιντεπεντιέντε δίνει 2.36, ενώ για νίκη της Εστουδιάντες δίνει 3.05. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 2.95. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.27, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.54.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.