Δυνατές κόντρες Σαλαμίνα-Πάφος και Ένωση-Ολυμπιακός, με σούπερ επιλογές μόνο στην Megabet Plus

Δυνατές κόντρες Σαλαμίνα-Πάφος και Ένωση-Ολυμπιακός, με σούπερ επιλογές μόνο στην Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 9η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Στις 17:00, η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί την πρωτοπόρο Πάφος στο στάδιο «Αμμόχωστος», ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 19:00, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο στάδιο «Τάσος Μάρκου». H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νέα Σαλαμίνα – Πάφος, η επιλογή για νίκη της Σαλαμίνας δίνει 4.50, ενώ για νίκη της Πάφου δίνει 1.72. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.01, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.69. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΠΑΦΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ένωση Νέων Παραλιμνίου – Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη της Ένωσης δίνει 2.42, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 2.81. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.08, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.64. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.83.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΈΝΩΣΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.