Δυνατές κόντρες στην Σούπερ Λιγκ, με σούπερ αποδόσεις και επιλογή Cash Out στην Megabet Plus

Δυνατές κόντρες στην Σούπερ Λιγκ, με σούπερ αποδόσεις και επιλογή Cash Out στην Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Η τελευταία αγωνιστική της Super League για το 2022 δεσπόζει στο κουπόνι της Τετάρτης με ματσάρες και σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στις 18:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ λίγο αργότερα, στις 19:30, η ΑΕΚ παίζει εκτός έδρας με τον Βόλο. Στις 20:00 θα γίνει το σημαντικό ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τέλος, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:30 τον ΟΦΗ. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.30, ενώ για νίκη του Αστέρα δίνει 10.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.65. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.92, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.79. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.51.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βόλος – ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη του Βόλου δίνει 5.86, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.48. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.31. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.73, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.00. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΑΕΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, η επιλογή για νίκη του Ατρόμητου δίνει 4.59, ενώ για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 1.71. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.62. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.07, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.68. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, η επιλογή για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 1.29, ενώ για νίκη του ΟΦΗ δίνει 10.63. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.76. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.93, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.55.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ